Preskoči na vsebino
RIC Slovenska Bistrica
Dostopnost Navigacija
 

Javni razpis za podporne storitve za inovativne posameznike in inovativna zagonska podjetja 2024 - 2025

Rok za oddajo: 28. 06. 2024
Izboljšanje podpornega okolja za inovativno zagonsko podjetništvo preko zagotavljanja brezplačnih podpornih storitev in aktivnosti za inovativne potencialne podjetnike in inovativna zagonska podjetja

 

Slovenski podjetniški sklad je 7. 6. 2024 v Uradnem listu Republike Slovenije št. 45/2024 in na spletni strani sklada objavil Javni razpis za izvedbo celovitih podpornih storitev za inovativne posameznike in inovativna zagonska podjetja 2024–2025. Na voljo je 1,84 milijona evrov, rok za posredovanje vlog pa je 28. junij 2024.

Namen javnega razpisa je prispevati k izboljšanju podpornega okolja za inovativno zagonsko podjetništvo preko zagotavljanja brezplačnih podpornih storitev in aktivnosti za inovativne potencialne podjetnike in inovativna zagonska podjetja.

Razpisana sredstva v višini 1,84 milijona evrov so namenjena financiranju izvajanja brezplačnih podpornih storitev in aktivnosti nacionalnega start-up konzorcija.

Nacionalni start-up konzorcij – na javnem razpisu bo izbran en za celotno Slovenijo – bo podporo ciljnim skupinam zagotavljal na dva načina, in sicer:

Na javnem razpisu lahko kandidirajo konzorciji, ki vključujejo od šest do osem partnerjev, od katerih morajo vsaj trije imeti sedež v Osrednjeslovenski, Podravski in Savinjski regiji.

Rok za predložitev vlog je 28. 6. 2024. Vloge je potrebno vložiti na naslov: Javni sklad republike Slovenije za podjetništvo, Ulica kneza Koclja 22, 2000 Maribor

Več informacij:

Javni razpis za izvedbo celovitih podpornih storitev za inovativne posameznike in inovativna zagonska podjetja 2024–2025

Nazaj na seznam
 Logo Logo Logo Logo Logo Logo Logo Logo Logo LogoBREZPLAČNO ENERGETSKO SVETOVANJE Logo