logo

Zaradi velikega povpraševanja po garancijah za bančne kredite SPS razpisuje še dodatnih 30 milijonovo EUR za MSP-je

Zaradi velikega zanimanja podjetnikov po garancijah za bančne kredite s subvencijo obrestne mere je SPS razpisal še dodatnih 30 milijonov EUR garancij, ki jih bodo preko sodelujočih bank lahko najemala mikro, mala in srednje velika podjetja in 2,7 milijona EUR pripadajočih subvencij obrestnih mer. 

Z dodatno razpisano kvoto garancij s subvencijo obrestne mere so preko SPS-a zagotovljene državne pomoči (garancije za bančne kredite) vsaj še tri mesece (do 15.10.2015) oziroma do porabe sredstev.

Naslednja predvidena odpiranja za omenjen produkt si sledijo po naslednjih datumih: 15. 7., 15. 8., 1. 9., 15. 9., 1. 10., 15. 10. 2017. 

Do sedaj je SPS preko garancijske linije že izvedel 8 odpiranj in odobril 68,2 mio EUR garancij za bančne kredite, kar je zadostovalo za podporo 385-im podjetjem. Z novo razpisano kvoto garancij pa bo skupno podprl še okoli 260 podjetij, ki bodo imela možnost koristiti ugodno garancijo SPS-a za bančni kredit.

Več informacij o razpisu P1 plus 2017 najdete na spletni strani SPS-a: http://www.podjetniskisklad.si/sl/razpisi?view=tender&id=53 in v Uradnem listu RS 8/2017 s spremembo v Uradnem listu RS 38/2017.

Vir: Slovenski podjetniški sklad

Več
22.05.2020
20.03.2020
17.03.2020
04.03.2020
RIC © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.