logo Stran je v izdelavi!

Zaključna konferenca projekta StoRES

Projekt StoRES, ki poteka v okviru programa Interreg Mediteran, se letos končuje, zato partnerji organiziramo zaključno konferenco z naslovom "Inovativne rešitve za spodbujanje nizkoogljičnih strategij in povečanje obnovljivih virov energije v energetski mešanici na območju Mediterana." Zaključna konferenca bo potekala v mestu Cagliari na Sardiniji, v torek 28. 5. 2019. 

Glavni cilj konference je predstavitev rezultatov projekta StoRES ter razprava in povezovanje z drugimi projekti s področja obnovljivih virov energije. Dogodek bo potekal v angleškem jeziku. Udeležba je brezplačna.

Dogodek je namenjen naslednjim ciljnim skupinam:

  • oblikovalcem politik,
  • predstavnikom javnega sektorja,
  • akademikom,
  • predstavnikom drugih projektov,
  • raziskovalnim organizacijam in študentom,
  • neprofitnim organizacijam,
  • zasebnim podjetjem,
  • predstavnikom skupnosti Interreg MED,
  • ostalim zainteresiranim posameznikom.

PRIJAVA NA DOGODEK

Več
03.01.2024
22.12.2023
07.12.2023
05.12.2023
RIC © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.