logo Stran je v izdelavi!

Zahvala sponzorjem in sodelujočim na prireditvi PRAZNIČNA BISTRICA 2023
Iskreno se zahvaljujemo vsem, ki ste s svojim prispevkom pomagali pri izvedbi programa in prireditev »Praznična Bistrica 2023«.
 
Prireditev so podprli:
  • ŽIŠT STAVBNO POHIŠTVO, d.o.o.
  • IMPOL 2000, d.d.
  • KOMUNALA SLOVENSKA BISTRICA, d.o.o.
  • ALUMINIUM KETY EMMI, d.o.o.
  • KRT GRADBENIŠTVO, d.o.o.
  • MAKRO 5, d.o.o.
  • ETS PREGL, d.o.o.
  • COALA - PODJETJE ZA PROIZVODNJO IN PRODAJO RAČUNALNIŠKIH NAPRAV d.o.o.
  • LUXUS PLUS, d.o.o.
Zahvaljujemo se vsem sejmarjem, ki so pripravili pestro praznično ponudbo, vsem gostincem in vinogradnikom.
 
Hvala tudi Otroškemu in mladinskemu društvu Fridina Mišnica, Klubu študentov Slovenska Bistrica, Zavodu za kulturo Slovenska Bistrica in Župniji sv. Jerneja Slovenska Bistrica, vsem nastopajočim in drugim, ki so sodelovali pri pripravi in izvedbi prireditev.
 
Hvala pa tudi vsem vam, drage obiskovalke in obiskovalci, ki ste skupaj z nami ustvarjali PRAZNIČNO BISTRICO.
 
Organizator, RIC Slovenska Bistrica, ki je dogodke pripravil pod pokroviteljstvom Občine Slovenska Bistrica, vam želi zdravo, srečno in uspešno leto 2024!
Več
03.01.2024
22.12.2023
07.12.2023
05.12.2023
RIC © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.