logo Stran je v izdelavi!

ZAHVALA ob zaključku prireditve BISTRIŠKA KUHNA

 

Še vedno smo pod vtisom številnih pozitivnih odzivov na prvi festival ulične kulinarike v Slovenski Bistrici. Bistriška kuhna je presegla vsa pričakovanja! Uživali smo, ko smo opazovali obiskovalce, ki ste sproščeno klepetali, se družili, pokušali pisane in slastne kulinarične dobrote ter nazdravljali z odlično kapljico.

Zahvala gre vsem sodelujočim ponudnikom, ki so kljub hudi vročini poskrbeli za potešitev lačnih trebuščkov in postregli z izvrstnimi jedmi in svetovnimi okusi ter vrhunskimi pijačami.
 
Pri pripravi Bistriške kuhne so sodelovali RIC Slovenska Bistrica, Zavod za izobraževanje, šport, kulturo in turizem Ma-Kole in Občina Slovenska Bistrica. Zahvaljujemo se celotni ekipi, ki je skrbela, da dogodek poteka nemoteno in vložila veliko truda v organizacijo ter izvedbo celotne prireditve.
 
Zahvaljujemo se tudi vsem, ki ste poskrbeli, da je prireditev potekala varno in brez zapletov: gasilcem PGD Slovenska Bistrica, Medobčinski redarski službi, članom Združenja šoferjev in avtomehanikov Slovenska Bistrica, delavcem Komunale Slovenska Bistrica, d.o.o., sponzorju prireditve – podjetju Aluminium Kety Emmi za podporo in zaupanje, članom AMD Classic Slovenska Bistrica in vsem ostalim, ki so nam priskočili na pomoč – z opremo, koristnimi nasveti ali kako drugače.
 
Ne smemo pozabiti niti na naše nastopajoče glasbenike, ki so poskrbeli za dobro in veselo razpoloženje obiskovalcev skozi ves dan.
 
Na koncu pa seveda prisrčna hvala vsem vam, dragi obiskovalci, ki ste se Bistriške kuhne udeležili in skupaj z nami »zakuhali« dobro vzdušje ter s tem dodali piko na i celotnemu dogodku. Zahvaljujemo se vam za obisk, vaše pohvale ter konstruktivne predloge, česa si želite v prihodnje.
 
Prav poseben občutek je, ko ustvarjamo skupaj. Bilo nam je v veselje! Se ponovno srečamo na Bistriški kuhni – festivalu ulične kulinarike prihodnje leto.
 
Več
03.01.2024
22.12.2023
07.12.2023
05.12.2023
RIC © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.