logo

Vabljeni na zaključno konferenco projekta SocioLab

Vabimo vas, da se nam pridružite na enodnevni konferenci o socialni ekonomiji 5. aprila 2022, ki bo potekala v hibridni obliki, in sicer v spletnem okolju in v Draš Centru (Pohorska ulica 57) v Mariboru.

Na srečanju bosta naši osrednji temi socialna ekonomija in družbene inovacije ter priložnosti za izboljšave, predvsem skozi prizmo skupnosti in zelenega prehoda. V sklopu Naše dobre zgodbe se nam bodo predstavila socialna podjetja, zadruge in iniciative, ki so bile vključene v program podpore Pospeševalnik družbenih inovacij. Iz bogatih izkušenj in prve roke bodo predstavniki partnerskih organizacij projekta predstavili kako podpreti sektor socialne ekonomije pri zagonu in rasti. Poslušali bomo predavanje tuje gostje o evropskem Akcijskem načrtu socialne ekonomije Building an economy that works for people, ki je bil objavljen decembra 2021. Svoje poglede in razmišljanja na ravni EU in Slovenije glede ukrepov podpore razvoja socialne ekonomije v prihodnje bodo z nami v obliki okrogle mize delili predstavniki ministrstev, občin in relevantnih javnih institucij.

Podroben program konference najdete tukaj. Prosimo vas, da se zaradi lažje organizacije dogodka in omejenosti kapacitet spremljanja konference v živo prijavite. Dogodek se odvija v okviru projekta SocioLab in je za udeležence brezplačen. Pridržujemo si pravico dospremembe programa.
 
PRIJAVNICA
(kliknite in izpolnite)
 
Spoznajte srž socialne ekonomije in dobre ter uspešne zgodbe, ki jih pišejo socialni podjetniki, zadružniki in družbeni inovatorji. Vabljeni v našo družbo!
 
Ekipa projekta SocioLab
 
navdihujemo. zaznamujemo. spreminjamo.
 
Več
02.09.2022
11.08.2022
05.08.2022
12.07.2022
RIC © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.