logo Stran je v izdelavi!

Vabilo podjetjem k udeležbi na 51. mednarodnem sejmu obrti in podjetnosti

 

JAVNO VABILO PODJETJEM:

PRIJAVA ZA UDELEŽBO NA

 51. MEDNARODNEM SEJMU OBRTI IN PODJETNOSTI 

11.-16. september 2018, Celje

 

Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, v sodelovanju z Občino Slovenska Bistrica, bo za podjetnike občine Slovenska Bistrica organiziral skupinski sejemski nastop na 51. Mednarodnem sejmu obrti in podjetnosti (MOS). Sejem bo potekal od 11. do 16. septembra 2018 v Celju.

Podjetja z interesom in željo po predstaviti na skupnem sejemskem prostoru vabimo, da potrdijo udeležbo z izpolnitvijo priložene prijavnice.

Organizator bo podjetnikom oz. podjetjem kril stroške najema skupnega razstavnega prostora. Strošek opreme razstavnega prostora sorazmerno bremeni razstavljavce same. Skupinski sejemski nastop se bo izvedel, v kolikor bo potrjenih dovolj (pisnih) prijav za udeležbo. O vseh nadaljnjih aktivnostih vas bomo sproti obveščali na spletnih straneh Razvojno informacijskega centra Slovenska Bistrica; www.ric-sb.si in po e-pošti.

Prosimo vas, da izpolnjeno prijavnico pošljete najkasneje do ponedeljka, 23. julija 2018, po elektronski pošti na naslov info@ric-sb.si ali po navadni pošti na naslov RIC Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Sl. Bistrica. Prijavnica je na voljo na povezavi: /uploads/files/Obrazec_Prijavnica%20MOS%202018.docx

Za dodatne informacije smo dosegljivi na telefonskih številkah 02 620 22 71 (Tomaž Pristovnik) oz. 02 843 02 46 (Tadeja Potisk) in na e-naslovu: info@ric-sb.si.

Več
22.09.2023
15.09.2023
07.09.2023
31.08.2023
RIC © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.