logo

Vabilo na seminar - Kako poslovati s Kitajsko
9. marec 2020, Ljubljana
 
Javna agencija SPIRIT Slovenija v sodelovanju z EU SME Centrom vabi slovenska podjetja na brezplačni seminar
 
»Kako poslovati s Kitajsko«,
 
ki bo potekal v četrtek, 19. marca 2020 v Austria Trend Hotelu, Dunajska cesta 154, 1000 Ljubljana. 

Kitajska je eno najhitreje rastočih gospodarstev na svetu, zato ponuja številne poslovne priložnosti za slovenska podjetja na različnih področjih. Podjetja se pri poslovanju na kitajskem trgu pogosto srečujejo s številnimi izzivi in ovirami. Seminar zato predstavlja priložnost za podjetja, da pridobijo praktične informacije o različnih poslovnih priložnostih na kitajskem trgu. V sklopu seminarja bodo udeleženci seznanjeni s pravnimi izzivi in ovirami, ki jih lahko pričakujejo pri poslovanju na kitajskem trgu ter načinih vstopa na kitajski trg. Predstavljene bodo najboljše poslovne prakse s Kitajsko, zato bodo podjetja lahko pridobljeno novo znanje uporabila tudi v vsakodnevnem poslovanju. 
 
Predviden program seminarja:
08.45 – 09.00 Registracija 
Austria Trend Hotel, Dunajska cesta 154, 1000 Ljubljana (1. nadstropje)
09.00 – 09.20 Uvod
  • Pozdravni nagovor - mag. Alenka Suhadolnik, veleposlanica Republike Slovenije v Pekingu
  • SPIRIT Slovenija - predstavitev aktivnosti na kitajskem trgu v letu 2020 in možnost sodelovanja slovenskih podjetij
09.20 – 10.30 Pravne podlage pri poslovanju s Kitajsko
  • Sklepanje pogodb, poslovni partnerji, kako se izogniti poslovnim prevaram
10.30 – 10.35 Vprašanja in odgovori
10.35 – 10.45 Odmor
10.45 – 11.30 Načini vstopa na kitajski trg
  • Izvoz, spletna prodaja, neposredne tuje naložbe
11.30 – 11:35 Vprašanja in odgovori
11.35 – 12:20 Pravice intelektualne lastnine na Kitajskem
  • Uvod v kitajsko ureditev, primeri dobrih praks in glavna priporočila
12.20 – 12:30 Zaključne misli
*Pridržujemo si pravico do dopolnitve programa

Udeležbo na seminarju potrdite s prijavo preko elektronske prijavnice, najkasneje do petka, 6. marca 2020. Po uspešno opravljeni prijavi boste prejeli potrditev na vaš elektronski naslov. 

Kotizacije ni!
Dodatne informacije: 
Tjaša Fras, SPIRIT Slovenija, e-mail: tjasa.fras@spiritslovenia.si, tel: 01 5891 872
Prijavnica
Predstavitev poslovnega okolja Kitajske
Več
03.06.2020
22.05.2020
20.03.2020
17.03.2020
RIC © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.