logo Stran je v izdelavi!

Vabilo na predstavitev kmetijskih razpisov

Spoštovani,

Slovenski regionalno razvojni sklad (v nadaljevanju SRRS) in Občina Slovenska Bistrica vas vabita na predstavitev kmetijskih razpisov SRRS, ki bo

v torek, 12. decembra 2017, ob 11 uri, v  sejni sobi občine Slovenska Bistrica, Kolodvorska 10, Slovenska Bistrica.

Predstavili bomo aktualne kmetijske razpise SRRS, s poudarkom na razpisih namenjenih odpravi posledic po pozebi v aprilu 2017. Predstavljeni bodo sledeči odprti razpisi:

  • Javni razpis za obratna sredstva v sadjarstvu in vinogradništvu – AO 2017 (Ur. l. RS, št.  z dne 8.12.2017),
  • Javni razpis za reprogramiranje investicijskih posojil sadjarjev in vinogradnikov  – AR 2017 (predvidena objava še v decembru 2017).
  • Javni razpis za pred-financiranje projektov kmetijskih gospodarstev z odobrenimi evropskimi sredstvi – PFA 2017 (Ur. l. RS, št. 64 z dne 17.11. 2017) in

Po podatkih, ki smo jih pridobili od Ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano je ocenjena škoda po pozebi v občini Slovenska Bistrica med višjimi v Sloveniji.

Z območja občine je bilo vloženo 76 vlog, prizadetih površin je 23.264,22 arov, ocenjena škoda je 1.257.540,17 EUR.

Vljudno vabljeni!

Več
22.09.2023
15.09.2023
07.09.2023
31.08.2023
RIC © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.