logo Stran je v izdelavi!

Vabilo na predavanje SMERNICE DOBRE HIGIENSKE PRAKSE (v sklopu projekta Na(j)prej lokalno)

 

Spoštovani!

 
v sklopu projekta Na(j)prej lokalno, ki ga izvaja LAS Dobro za nas skupaj z LAS Bogastvo podeželja (kot vodilnim partnerjem) in LAS Haloze, vas vabimo, da se udeležite zanimivega predavanja z naslovom Smernice dobre higienske prakse: Mikrobiološka kakovost živil v prometu in v odnosu do zakonodaje.
 
Skozi smernice nas bo popeljala mag. Marjeta Jarc z Veterinarske fakultete Univerze v Ljubljani.
 
Predavanje bo prihodnji četrtek, 26. 5. 2022, ob 11. uri v prostorih RIC Slovenska Bistrica. Trajalo bo približno 45 min, potem pa bo še nekaj časa za vaša vprašanja.
 
Na delavnico se lahko prijavite preko google obrazca, in sicer do ponedeljka, 23. 5. 2022: https://forms.gle/oHqU9M46ckvsmGRw7
 
V kolikor ste zainteresirani za udeležbo, vas prosimo, da se prijavite čimprej, saj je število mest omejeno.
 
V primeru kakršnihkoli vprašanj, smo vam z veseljem na voljo na telefonski številki 041 735 588 (TIC Slovenska Bistrica).
 
Veselimo se srečanja z vami!

 

 

 

Več
17.05.2023
26.04.2023
05.04.2023
28.03.2023
RIC © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.