logo Stran je v izdelavi!

Vabilo na okroglo mizo_2016

 

 

Vabljeni na okroglo mizo z naslovom

JAVNI RAZPIS ZA IZBOR OPERACIJ ZA ZAGON SOCIALNIH PODJETIJ IN MLADINSKIH ZADRUG

IN MOŽNOSTI RAZVOJA TURIZMA V OBČINI SLOVENSKA BISTRICA

 

PETEK, 24. 6. 2016, ob 15.30

Viteška dvorana Gradu Slovenska Bistrica

Osrednji gost:

minister za gospodarski razvoj in tehnologijo, g. Zdravko Počivalšek

 

Sodelujoči v razpravi:

- mag. Monika Kirbiš Rojs, direktorica RIC Slov. Bistrica

- turistična podmladka Srednje šole Slovenska Bistrica

- lokalni ponudniki turističnih storitev

 

MGRT namenja skoraj 2 milijona evrov za začetek delovanja ter izboljšanje poslovanja 95 kooperativ in socialnih podjetij. Okvirna višina sredstev, namenjenih kooperativam in socialnim podjetjem v tem razpisu, znaša več kot 1.9 milijona evrov, od tega bo več kot 1.3 milijona evrov namenjenih za podporo obstoječim socialnim podjetjem, več kot pol milijona evrov pa za zagon novih mladinskih zadrug s statusom socialnih podjetij.

 

Vljudno vabljeni!

Organizator: Lokalni odbor SMC Slovenska Bistrica

Več
22.09.2023
15.09.2023
07.09.2023
31.08.2023
RIC © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.