logo Stran je v izdelavi!

V okviru projekta SocioLab smo odprli stično točko za namene socialnega podjetništva

 

Operacija SocioLab je namenjena vzpostavitvi celovitega ekosistema socialne ekonomije (socialnih podjetij in zadrug) v Podravju.

V okviru projekta smo odprli eno od skupno 5 info točk, kjer vsem zainteresiranim nudimo:

  • informiranje in razvijanje idej s področja socialnega podjetništva
  • stična točka za iniciative in interesne skupine
  • podpora organizacijam/podjetjem v sektorju socialne ekonomije
  • prostor za generiranje družbeno inovativnih in zadružnih idej
  • skupnostni prostori za delavnice, izobraževanja, predstavitve
  • drugi prostori – sejna soba
  • mobilna delavnica digitalnega fabriciranja – določeno obdobje (3D tiskalnik, CNC, lasersko rezkanje)

Odpiralni čas info točke:

Torek od 9.00 - 11.00

Sreda od 13.00 - 16.00

Uporaba prostorov je možna po dogovoru, za vse informacije lahko pokličete na tel. 02/843 02 46.

  

ZLOŽENKA STIČNA TOČKA

Operacijo »Aktivno in povezano za nova delovna mesta in vključujočo družbo – SocioLab« sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

 

Več
22.09.2023
15.09.2023
07.09.2023
31.08.2023
RIC © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.