logo Stran je v izdelavi!

USTANOVNA SEJA Podjetniškega kluba Slovenska Bistrica

Spoštovani ustanovni člani Podjetniškega kluba Slovenska Bistrica!

Minila je zima, pomlad, zaključni računi, bilance in stopamo v poletje. Podjetniki običajno delamo kljukice za opravljeno delo. Ena kljukica nas še čaka.

Vsi ste podjetniki, ali obrtniki ali samostojni delavci, vsem nam je enako, druži nas podjetniški duh, da greš naprej, da imaš cilj in predvsem pot do cilja. Ta je enkrat ravna, drugič zavita, vendar vedno gre proti  ustvarjanju nečesa novega, boljšega, večjega.

Vabim vas na ustanovno sejo Podjetniškega kluba Slovenska Bistrica, ki bo v

petek, 27.5.2016 ob 14.00

v prostorih podjetja Obzorje d.o.o., Ljubljanska 80, Slovenska Bistrica.

Veselim se z vami našega srečanja, prijetnih druženj in delovanja kluba.

Iniciativni odbor:
Jožica Planinšec Deržek

 

Več
22.09.2023
15.09.2023
07.09.2023
31.08.2023
RIC © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.