logo Stran je v izdelavi!

Ustanovljen LAS Med Pohorjem in Bočem
 
V prostorih Ljudske univerze Slovenska Bistrica je v četrtek, 23. 02. 2023, potekala Ustanova in Volilna skupščina, na kateri je bila vzpostavljena nova lokalna akcijska skupina (LAS) z novim imenom “LAS Med Pohorjem in Bočem”. Slednja bo v programskem obdobju 2021 – 2027 delovala na področju občin Makole, Poljčane in Slovenska Bistrica in bo nadaljevala z delom dosedanje LAS Dobro za nas, ki z iztekom programskega obdobja 2014-2020 počasi zaključuje s svojim delovanjem.
 

Člani Skupščine LAS so s tem opravili pomemben korak pri oblikovanju LAS za novo programsko obdobje. S sprejetjem in podpisom nove Pogodbe o ustanovitvi lokalnega partnerstva so potrdili LAS za novo programsko obdobje 2021-2027 in na ta način simbolično začeli novo programsko obdobje. Na skupščini so bili izvoljeni tudi člani Upravnega in Nadzornega odbora, potrdili so tudi vodilnega partnerja LAS. Ta bo tudi v novem obdobju RIC Slovenska Bistrica, ki je že sedaj uspešno vodil LAS v predhodnih dveh programskih obdobjih.

Podpis partnerske pogodbe in izvolitev organov LAS je prvi, osnovni korak pri vzpostavitvi lokalne akcijske skupine. Do konca letošnjega julija bo ključna naloga priprava nove strategije lokalnega razvoja, ki bo služila kot temeljni dokument za črpanje finančnih sredstev, namenjenih lokalnim akcijskim skupinam, ki bodo tudi v prihodnje delovale po principu “od spodaj navzgor”. To pomeni, da bodo pri pripravi strategije pomembno vlogo odigrali prebivalci zgoraj navedenega območja, ki bodo na delavnicah in drugih dogodkih pozvani, da tudi sami izpostavijo potrebe lokalnega okolja in posredujejo svoje predloge za njihovo izboljšavo.

Več
22.09.2023
15.09.2023
07.09.2023
31.08.2023
RIC © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.