logo Stran je v izdelavi!

Usposabljanja in delavnice za turistične vodnike

LAS Dobro za nas v sodelovanju s petimi partnerji na širšem območju Podravja, Slovenskih goric in Prlekije sodeluje pri projektu Incoming agencija, katerega namen je ustanovitev sprejemne turistične agencije Sončni vzhod. Projekt je nastal v želji po boljši turistični prepoznavnosti območja in potrebi po trženju turističnih storitev.

K sodelovanju vabimo vse, ki želijo podeliti in razkazati našo preprosto čudovito deželo tako domačim, kot tudi tujim gostom, vodnike odprtega duha, velikega nasmeha in širokega srca. Če se najdete v opisu in si želite sodelovanja z nami, vam v sklopu projekta incoming agencije nudimo usposabljanje za turistične vodnike za omenjeno območje. Program izobraževanja je pripravila Sonja Breznik, mag. turizma, ki ima v turizmu dolgoletne izkušnje.

Usposabljanje, ki bo potekalo preko spleta, je sestavljeno iz dveh sklopov. V prvem sklopu bodo slušateljem predstavljene naslednje vsebine: načini vodenja, psihologija za turistične vodnike, etični kodeks vodnikov, reševanje problemov in morebitnih zapletov, nastopanje in obleka ter zakonodaja s področja turizma. Drugi sklop bo namenjen izdelavi seminarske naloge in predstavitvi seminarskih nalog. Predvidenih je 6 srečanj, po dve triurni srečanji na teden, s pričetkom 23. 1. 2023 ob 17.00.

Ob koncu usposabljanja bo za slušatelje na voljo tudi praktična izkušnja, kjer bodo na enodnevni strokovni ekskurziji po vseh partnerskih območjih lahko prikazali pridobljeno znanje. Za udeležbo na strokovni ekskurziji in pridobitev potrdila o usposabljanju je potrebno plačilo kotizacije v višini 30 EUR. Poleg nadgradnje obstoječega znanja in spoznavanja območja Štajerske je namen usposabljanja tudi sodelovanje vodnikov z agencijo Sončni vzhod, ki bo pričela z delovanjem v letu 2023.

V kolikor vas zanima dodatno izobraževanje in sodelovanje z novo turistično agencijo, vas vljudno vabimo k prijavi.

Za vse informacije in prijave nas lahko kontaktirate na ivana.pecovnik@ric-sb.si (041 735 588). Prijave zbiramo do 20. 1. 2023, število mest je omejeno.

 
Več
28.11.2023
24.11.2023
22.11.2023
15.11.2023
RIC © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.