logo Stran je v izdelavi!

Udeležba slovenskih podjetij na dogodkih pri nas in v tujini z javno agencijo SPIRIT Slovenija


Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacje, tujih investicij in tehnologije - SPIRIT Slovenija vsako leto organizira dogodke za slovenske podjetnike, z namenom večje prepoznavnosti slovenskih podjetij v tujini in večjega sodelovanje med slovenskimi in tujimi podjetji. Prav tako pa agencija organizira udeležbo slovenskih podjetij na mednarodnih dogodkih in sejmih v tujini.

V letošnjem letu se lahko podjetja še vedno prijavijo na naslednje dogodke:

Udeležba na slovensko-ruskem poslovnem forumu

10. april 2017, 10:00-13:30
Grand Hotel Union, Ljubljana

Vsa zainteresirana slovenska podjetja s področij kot so:  kmetijska mehanizacija, tehnologija pridelave in predelave hrane, prehrambnih produktov visoke kakovosti ter znanja za razvoj podeželja so osrednja področja poslovnega interesa. Dodatno je izražen interes za sodelovanje na področju športa in športne industrije, gradbeništva in gradbenih materialov ter izgradnje sodobnih objektov, kakor tudi področje gradbene mehanizacije.

Rok za prijavo: 6. april 2017

Seminar: Poslovne priložnosti za slovenska podjetja v Južni Koreji in Kambodži

11. april 2017, ob 9:00
Grand Hotel Union Business, Ljubljana

Udeleženci seminarja bodo lahko vzpostavili osebni kontakt s strokovnjaki, zato bodo po zaključku seminarja organizirana vnaprej dogovorjena individualna srečanja s strokovnjaki.

 Rok za prijavo: 9. april 2017

Udeležba v gospodarski delegaciji in B2B srečanjih v Kanadi

20. 6. 2017 - 24. 6. 2017
Toronto, Montreal in Ottawa (Kanada)

V okviru gospodarske delegacije so predvideni trije poslovni dogodki oziroma poslovne konference. Na podlagi izraženega interesa bodo organizirana individualna srečanja med predstavniki kanadskih in slovenskih podjetij. Pripravljena bo turistična predstavitev Slovenije. Predstavniki slovenskih podjetij se lahko glede na poslovni interes pridružijo delegaciji v celoti ali samo v določenem delu.

Rok za prijavo: 10. april 2017


Več o dogodkih najdete na spletni strani SPIRIT Slovenija.

 

Več
22.09.2023
15.09.2023
07.09.2023
31.08.2023
RIC © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.