logo

Terensko srečanje članov nekomercialnega partnerstva Rusko-slovenskega poslovnega kluba

Terensko srečanje članov nekomercialnega partnerstva
"Rusko-slovenskega poslovnega kluba" na OOZ Maribor
9. oktobra 2018 

Spoštovani cenjeni poslovni partnerji, vabimo vas k udeležbi, na poslovnem srečanju članov neprofitnega partnerstva "Rusko-slovenskega poslovnega kluba" (www.rsbclub.com), ki bo potekal v torek 9. oktobra 2018, od 14.00 do 17.00 v prostorih OOZ Maribor.

Program:

13:45-14:00 Registracija
14:00-14:30 Predstavitev Samarske regije in mesta Toljatti, ki mu je dodeljen status naprednega družbenega in gospodarskega razvoja (TOSER) ter investicijski, gospodarski, kulturni in turistični potencial.
14:30-15:30 Predstavitev Rusko-slovenskega poslovnega kluba, poročilo o dejavnosti za leto 2017 ter predstavitev poročila dejavnosti tekočega leta.
15:30-17:00 Pogostitev in pogovori v sklopu organiziranih B2B sestankov (SPOT Podravje – odpiranje poslovnih priložnosti).

Srečanje organizira "Rusko-slovenski poslovni klub" ob podpori Območne obrtno-podjetniške zbornice Maribor. Namen dogodka je predstavitev ruskemu in slovenskemu poslovnemu svetu projekte na področju gospodarstva in investicij ob upoštevanju priložnosti, da je urbani regiji Toljatti (Rusija) dodeljen status naprednega družbenega in gospodarskega razvoja (TOSER). To je državni program Ruske federacije, cilj katerega je ustvariti posebej privlačne davčne pogoje za poslovanje v mestih.

Po koncu uradnega dela programa bo potekalo formalno in neformalno druženje ob organizirani B2B sestanki (SPOT Podravje – odpiranje poslovnih priložnosti) in sproščenem pogovoru ob pogostitvi.

Udeležba na dogodku je brezplačna.
PRIJAVA: do 5. oktobra 2018, po elektronski pošti info@ooz-maribor.si.

Kontaktni osebi:
    -   Direktorica Rusko-Slovenskega poslovnega kluba gospa Anastasija Putkina putkina.anastasia@mail.ru, tel.št.: + 7 917 124 54 53. 
   -   
Direktorica Območna obrtno-podjetniška zbornica Maribor gospa Leonida Polajnar leonida.polajnar@ozs.si, Telefon:+38623303510, Gsm: +386 51 662 119
LOKACIJA: v prostorih Območne obrtno-podjetniške zbornice Maribor, Titova cesta 63, 2000 Maribor.

Vljudno vabljeni!

Več
01.07.2019
17.06.2019
12.06.2019
06.06.2019
Ric © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.