logo

Tematski dogodek MODERN WORKPLACE - OFFICE 365 - prednosti in koristi modernega delovnega okolja

četrtek, 30. maj 2019, 9:00-12:30, Mariborska razvojna agencija 
(sejna soba, Pobreška cesta 20, 2000 Maribor) 

Office 365 je naročniška storitev v oblaku, ki združuje najboljša orodja za podporo današnjega načina dela  (Excel  in  Outlook,  OneDrive  in  Microsoft  Teams).  Office  365  vsem  omogoča  ustvarjanje  in skupno rabo kjer koli in v kateri koli napravi.

Delavnica  ni  klasično  usposabljanje,  temveč  je  zanimiva  „hands-on“  predstavitev  zmogljivosti tehnologije, ki vas bo navdušila. Namenjena je inovativnim potencialnim podjetnikom in »start-up« podjetjem.  

Udeležba  na  dogodku  je  brezplačna.  Dogodek  sofinancirata  RS  in  EU  iz  Evropskega  sklada  za regionalni razvoj. 

Dodatne  informacije  in  prijava  na  dogodek:  Mariborska  razvojna  agencija,  ga.  Danijela  Kocuvan, tel.: 02/333 13 12 ali e-pošta: sio@mra.si
 

VEČ O DOGODKU

Več
22.06.2020
11.06.2020
03.06.2020
22.05.2020
RIC © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.