logo Stran je v izdelavi!

Sredstva za pospeševanje razvoja obrti in drobnega gospodarstva v občini Slovenska Bistrica v obliki kreditov pod ugodnejšimi pogoji

Občina Slovenska Bistrica je v sodelovanju z Delavsko hranilnico d.d. objavila

RAZPIS

sredstev za investicijska posojila s subvencionirano obrestno mero za razvoj obrti in drobnega gospodarstva v občini Slovenska BIstrica za leto 2015

Posojila pod ugodnejšimi pogoji so namenjena pospeševanju razvoja obrti in drobnega gospodarstva v občini za širitev proizvodnje, storitveno proizvodnih dejavnosti, turističnih in nočitvenih zmogljivosti, povečanju zaposlovanja in samozaposlovanja.

 

Predvideni so naslednji upravičeni stroški:

- stroški nakupa opreme in strojev

- stroški nakupa, urejanja in opremljanja zemljišč

- stroški nakupa, graditve in obnove poslovnih prostorov in objektov.

ROK

Vloge se vložijo pri Delavski hranilnici d.d. Ljubljana, podružnica Slovenska Bistrica, Trg svobode 22, 2310 Slov. Bistrica v kuverti z navedbo "Prijava na razpis sredstev za investicijska posojila s subvencionirano obrestno mero za razvoj obrti in drobnega gospodarstva v občini Slovenska Bistrica za leto 2015" do 20.11.2015.

V kolikor bodo razpisana sredstva porabljena pred 20.11.2015 bo občina objavila zaprtje razpisa.

KONTAKT

Dodatne informacije lahko prosilci dobijo na telefonski številki 02 620 93 55 (g. Bojan Polh, Delavska hranilnica, Trg svobode 22, Slovenska Bistrica) ali na številki 02 843 28 38 (ga. Slavka Zafošnik, Občina Slovenska Bistrica, Kolodvorska 10).

Več o razpisu  na spletni strani Občine Slovenska Bistrica http://www.slovenska-bistrica.si/razpis/1993.

 

Več
22.09.2023
15.09.2023
07.09.2023
31.08.2023
RIC © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.