logo Stran je v izdelavi!

SPOT svetovalne točke za podjetnike

Z začetkom leta je bilo po Sloveniji vzpostavljenih 12 poslovnih točk, na katerih se bodo izvajale brezplačne storitve svetovanja za potencialne podjetnike ter mala in srednje velika podjetja (MSP). Svetovanja so namenjena krepitvi podjetniškega potenciala za MSP ter pospeševanju ustanavljanja novih MSP.

V okviru SPOT svetovanje Podravje se bodo izvajale naslednje aktivnosti:
- Informiranje o podjetniških vsebinah v regiji;
- Svetovanje za potencialne podjetnike in MSP;
- Povezovanje regionalnega podpornega okolja;
- Usposabljanja in delavnice za potencialne podjetnike in MSP;
- Izmenjava dobrih praks in odpiranje poslovnih priložnosti;
- Sooblikovanje podpornega okolja za poslovne subjekte.

 
V Podravski regiji bo SPOT svetovanje izvajal konzorcij, ki ga sestavljajo:
- Mariborska razvojna agencija,
- Štajerska gospodarska zbornica,
- Območna obrtno-podjetniška zbornica Maribor,
- Znanstveno-raziskovalno središče Bistra ter
- Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica.
 
Aktivnosti se bodo izvajale na lokacijah sodelujočih podpornih institucij ter na sedežu SPOT svetovanje Podravje, ki se nahaja v prostorih Mariborske razvojne agencije na Pobreški cesti 20 v Mariboru.
 
Svetovalci bodo na voljo na sedežu SPOT svetovanje Podravje v času uradnih ur:
- Ponedeljek: 8.00 – 14.00
- Torek: 8.00 – 14.00
- Sreda: 11.00 – 17.00
- Četrtek: ni uradnih ur
- Petek: 8.00 – 14.00.

 
V tem času bodo dosegljivi tudi na tel. št. 02 333 13 85 ter elektronskem naslovu 
spot.podravje@mra.si.

Projekt je sofinanciran s pomočjo 
Evropskega sklada za regionalni razvojMinistrstva za gospodarski razvoj in tehnologijoter SPIRIT Slovenija, javna agencija

Konzorcij SPOT svetovanje Podravje:

Povzeto po prispevku na strani: www.stajerskagz.si

Več
22.09.2023
15.09.2023
07.09.2023
31.08.2023
RIC © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.