logo Stran je v izdelavi!

SPOT Registracija

Smo ena najbolj obiskanih SPOT registracijskih točk v Podravju.
 
Nudimo informacije in pomoč v postopkih registracije družb z omejeno odgovornostjo in samostojnih podjetnikov.
 
Opravljamo naslednje storitve: 
- priprava in oddaja vloge za registracijo samostojnih podjetnikov in njihovih delov (vpis s.p., vpis sprememb in izbris),
- priprava in oddaja vloge za registracijo enostavnih družb z omejeno odgovornostjo in njihovih delov (vpis d.o.o. in vpis enostavnih sprememb),
- overitev izjave lastnika objekta, da poslovnemu subjektu dovoljuje poslovanje na določenem poslovnem naslovu,
- oddaja vloge za prijavo davčnih podatkov, za identifikacijo za namene DDV, za prijavo v obvezna socialna zavarovanja, za pridobitev obrtnega dovoljenja, za prijavo potreb po delavcih pri Zavodu Republike Slovenije za zaposlovanje za gospodarske družbe ali samostojne podjetnike.
 
Druge storitve (registracija in vpis sprememb d.o.o., ki se ne štejejo za enostavne in izbris d.o.o.) ter vloge za druge poslovne subjekte vpisa v sodni register (d.d., d.n.o., k.d., zavodi, zadruge, agencije itd.) opravljajo notarji.
 
Vse storitve, ki jih nudimo kot SPOT registracijska točka so brezplačne. Storitve notarjev se zaračunavajo.
 
 
Kontakt:
RIC Slovenska Bistrica
Trg svobode 5
2310 Slovenska Bistrica
 
Telefon: 02 292 72 10
e-pošta: danica.kosir@ric-sb.si 
 
Točka SPOT Registracija RIC Slovenska Bistrica nima uradnih ur.
 
Za ureditev postopkov in svetovanje se je potrebno predhodno naročiti v času uradnih ur RIC Slovenska Bistricapo telefonu 02 292 72 10 ali e-naslova: danica.kosir@ric-sb.si. 
 
 
Uradne ure RIC Slovenska Bistrica:
 
Ponedeljek: 8.00-10.00 in 12.00-14.00
Torek: 8.00-10.00
Sreda: 8.00-10.00 in 12.00-16.30
Četrtek: ni uradnih ur
Petek: 8.00-10.00
Več
03.01.2024
22.12.2023
07.12.2023
05.12.2023
RIC © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.