logo Stran je v izdelavi!

Spodbude Eko sklada za gospodarstvo

17.3.2022

Na delavnici nam bo gospa Jagoda Martina Lenčič, univ.dipl.inž.str., vodja energetske svetovalne pisarne Slovenska Bistrica, predstavila aktualne podpore Eko sklada, Slovenskega okoljskega javnega Sklada z vsemi novostmi.

Vsebina delavnice:

- Spodbude Eko sklada po področjih: ogrevanje in prezračevanje, izolacija in okna, učinkovita raba energije, električna samooskrba, gradnja ali celovita obnova stavb, vozila in infrastruktura trajne mobilnosti, voda, zmanjševanje onesnaženja zraka, upravljanje z odpadki in odstranjevanje azbesta)

- Postopek pridobivanja spodbud

- Pomoč pri pridobivanju spodbud

- Svetovanje v pisarni ENSVET

Predstavitvi spodbud Eko sklada bo sledila vsebinska predstavitev pomena LCA analize za produkte in podjetja ter spodbude, ki so na voljo na tem področju.

Delavnica je namenjena mikro, malim in srednje velikim podjetjem.

Datum:  četrtek, 31. marca 2022, med 8:30 – 10:00 uro preko aplikacije MS Teams.

Kotizacija: Brezplačno. Dogodek je izveden v okviru projekta SPOT Svetovanje Podravje, ki je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Prijava: Število udeležencev je omejeno! Obvezna prijava na dogodek preko spletne prijavnice.

Prijave se zbirajo do zasedbe prostih mest, najkasneje do srede, 30.3.2022, do 12:00 ure.

Več informacij o brezplačni delavnici: Organizator delavnice je RIC Slovenska Bistrica. Kontaktna oseba Danica Košir, tel. 02 292 72 10, danica.kosir@ric-sb.si.

Več
22.09.2023
15.09.2023
07.09.2023
31.08.2023
RIC © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.