logo Stran je v izdelavi!

Spletno predavanje-KAKO ZAGOTOVITI USPEŠEN PRENOS DRUŽINSKEGA PODJETJA

torek, 22.6.2021| 9:00-10:30 |

Spletno predavanje pod nazivom KAKO ZAGOTOVITI USPEŠEN PRENOS DRUŽINSKEGA PODJETJA?”  je organizirano z namenom ozaveščanja lastnikov podjetij o pomenu pravočasne priprave, da bo dejansko izveden uspešen prenos podjetja.

 
RIC Slovenska Bistrica želi v okviru projekta SPOT Svetovanje Podravje in v sodelovanju z OOZ Slovenska Bistrica ter OOZ Maribor oblikovati skupino 25 MSP-jev na območju njihovega delovanja, ki se srečujejo s podobnimi izzivi. 

Namenjeno je vsem, ki bodo v naslednjih letih prenašali družinsko dejavnost na naslednike. Ključno je, da prave informacije prejmete pravočasno, zato je predavanje primerno tudi za tiste, ki se boste upokojevali šele čez 7-10 let. Na online predavanju boste slišali vse pasti prenosa podjetja.

Ugotovili bomo, kaj je potrebno upoštevati, da bo prenos dejavnosti uspešen in čemu se je potrebno izogibati, da podjetje ne pristane med tistimi kar 2/3, ki prenosa dolgoročno ne preživijo. Pogovarjali se bomo tudi o tem, kako naj starši prenesejo odgovornost na potomce, da bodo ti uspešno poslovali naprej.

PROGRAM:

9:00 – 10:15 Tematika predavanja:

  • 7 korakov za dolgoročno uspešen prenos družinskega podjetja na naslednike
  • Kako formirati celovit in pravičen družinski dogovor za dolgoročno uspešnost posla
  • Kako formirati družinsko ustavo, da bodo zadovoljni vsi člani družine
  • Prenos s.p. na d.o.o. ali drug s.p. – kaj vse je pri tem potrebno upoštevati

10:15 – 10:30 Razprava in vprašanja udeležencev.

 Predavanje bo izvedel Uroš Kavs, Višji svetovalec in mentor, Inštitut MoST d.o.o..

Svojo udeležbo potrdite najkasneje do ponedeljka, 21.6.2021 na spletni strani OZS/DOGODKI (na dnu strani).

Za DODATNE INFORMACIJE smo vam na voljo na RIC Slovenska Bistrica, T: 02 292 72 10 (Danica Košir), T: 02 843 02 46 (tajništvo), E: danica.kosir@ric-sb.si ali OOZ Maribor, Marjana SAVIĆ, M: 041 666 642, E: marjana.savic@ozs.si.

 

Vabljeni!

 

RIC Slovenska Bistrica, OOZ Slovenska Bistrica in OOZ Maribor

Spletno predavanje s področja prenosa lastništva podjetij financira Evropski sklad za regionalni razvoj, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo in SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Več
17.05.2023
26.04.2023
05.04.2023
28.03.2023
RIC © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.