logo Stran je v izdelavi!

Širitev poslovne cone Impol

 

Investicija je namenjena zagotavljanju pogojev za širitev industrijske cone Impol, s čimer bo omogočeno višanje dodane vrednosti mikro, malih in srednjih podjetij v lokalni skupnosti, katerih poslovanje je tesno povezano s podjetji na območju industrijske cone Impol.

Projekt predvideva ureditev nadomestne cestne in komunalne infrastrukture ter javne razsvetljave izven območja zemljišč, ki so predvidena za širitev industrijske cone. Izvedba investicije, katere investitor je Občina Slovenska Bistrica, je prva in bistvena prioriteta ter temelj tako za realizacijo sedanjih potreb kot nadaljnjo izvedbo širšega projekta razvoja Skupine Impol.

V okviru projekta se bo zagotovila:

  • cestna infrastruktura od križišča K5 (štirikrako kanalizirano križišče s Kajuhovo ulico) do K8 (krožno križišče na Partizanski ulici),
  • cestna razsvetljava na predmetnem odseku in
  • pripadajoči komunalni vodi (vodovod, zaščita plinovoda in TK vodi).

Investicijo sofinancira Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo.

Več
22.09.2023
15.09.2023
07.09.2023
31.08.2023
RIC © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.