logo Stran je v izdelavi!

Razpis garancije Slovenskega podjetniškega sklada

Razpis: Garancije sklada za bančne garancije s subvencijo obrestne mere (P1 2014), ki je namenjen klasičnim malim in srednjem podjetjem.

Na razpis se lahko prijavijo mala in srednja podjetja, samostojni podjetniki, obrtniki, zavodi, zadruge. Razpis  bo odprt do porabe sredstev, prvi rok za oddajo je 15. april 2014, če ne bodo porabljena vsa sredstva, je naslednji rok 15. maj 2014.

Vsa razpisna dokumentacija je na spletnih straneh sklada:

http://www.podjetniskisklad.si/79/2014/p1-2014---garancije-sklada-za-bancne-kredite-s-subvencijo-obrestne-mere.html

 

Razpis: Garancije sklada za bančne kredite s subvencijo obrestne mere namenjene tehnološko inovativnim podjetjem (P1 TIP 2014)

Na razpis se lahko prijavijo mala in srednja podjetja, samostojni podjetniki, obrtniki, zavodi, zadruge, namenjen pa je podjetjem, ki sodelujejo z institucijami znanja in so že sodelovala na domačih in tujih razpisih s področja razvojno-raziskovalnih projektov.

Razpis  bo odprt do porabe sredstev, prvi rok za oddajo je 22. april 2014, če ne bodo porabljena vsa sredstva, je naslednji rok 20. maj 2014.

Vsa razpisna dokumentacija je na spletnih straneh:

http://www.podjetniskisklad.si/80/2014/p1-tip-2014---garancije-sklada-za-bancne-kredite-za-tehnolosko-inovativne-projekte.html

 

Kontaktna točka Sklada za vse informacije o razpisu je gospod Boštjan Vidovič, njegov e- mail: bostjan.vidovic@podjetniskisklad.si

Tel: 02 234 12 74 , 02 234 12 88,  02 234 12 42

 

 

 

Več
22.09.2023
15.09.2023
07.09.2023
31.08.2023
RIC © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.