logo

Računalniška pismenost za odrasle – RPO

 

"Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega socialnega sklada."

7.5.2021

Program je namenjen odraslim, ki si želite pridobiti temeljno znanje za delo z računalnikom za potrebe poklicnega dela in vsakdanjega življenja (prednostno starejši od 45 let).

Začetek: 17. maj 2021, ob 9.00 (1. skupina) in 16.30 (2. skupina).

Lokacija: Ljudska univerza Slovenska Bistrica, Partizanska ulica 22, 2310 Slovenska Bistrica.

Trajanje: 60 pedagoških ur, 2-3 krat na teden po 4 pedagoške ure; točen razpored predavanj prejmete ob pričetku izvajanja programa.

Vsebina: osnovno poznavanje računalnika in delo z računalnikom, poznavanje operacijskega sistema Windows, Word, Excel, Powerpoint, uporaba interneta, delo z elektronsko pošto.

Predprijave: do 13. maja 2021, po telefonu 02 292 72 10, 02 843 02 46 ali po e-pošti danica.kosir@ric-sb.si s pripisom imena, priimka, letnice rojstva in telefonske številke udeleženca. Po koncu zbiranja predprijav vas bomo obvestili o vključitvi ali nevključitvi v program. Število mest je omejeno!

Organizator: Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica v sodelovanju z Ljudsko univerzo Slovenska Bistrica.

 

Vljudno vabljeni!

 

Program se izvaja v okviru projekta Pridobivanje temeljnih in poklicnih kompetenc od 2018 do 2022. Naložbo sofinancira Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada in Republika Slovenija.

 

Več
23.05.2022
23.05.2022
13.05.2022
19.04.2022
RIC © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.