logo Stran je v izdelavi!

 

Namen projekta: Digitalna pismenost je temeljna  kompetenca za vsakega opolnomočenega posameznika še posebej tistega, ki želi delati v turizmu ali kmetijstvu samostojno in se pri tem povezovati z drugimi. Spada med temeljne pismenosti odraslega, nujno pa je potrebna za podjetnike, kmete, ponudnike turističnih storitev, vse aktivne državljane LAS-a.

Ljudska univerza Slovenka Bistrica je organizirala in izpeljala javno veljavni program  RAČUNALNIŠKE PISMENOST ZA ODRASLE – RPO, ki se konča z javno veljavno listino. Po oglasni promociji vodilnega partnerja in po dodatni promociji na spletni in FB strani ter s pomočjo vabil, se je prijavilo dovolj kandidatov za izvedbo skupine. Program je bil izveden na skupno 15-ih srečanjih po 4 pedagoške ure, kar skupno nanese 60 ur. Srečanja so potekala ob ponedeljkih in petkih. V skupini je bilo skupno 12 udeležencev, od tega 11 žensk in 1 moški. 9 udeležencev je bilo starejših od 50 let. Po koncu tečaja je udeležencem dodatno na razpolago še vedno brezplačno samostojno učenje z mentorjem v Središču za samostojno učenje v okviru naše dejavnosti.

Cilj projekta: Usposobiti udeležence za samostojno digitalno poslovanje tako doma kot tudi na njihovih poslovnih področjih.

Prijavitelj: LAS Dobro za nas

Partner: Ljudska univerza Slovenska Bistrica

Višina upravičenih CLLD sredstev:  4.000,00 EUR

Povezava do spletne strani Evropske komisije, namenjene Evropskemu kmetijskemu skladu za razvoj podeželja 

Povezava na spletno stran PRP 2014–2020 

Več
03.01.2024
22.12.2023
07.12.2023
05.12.2023
RIC © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.