logo

Promocija ZDRAVJA na delovnem mestu in na poti na delo - v programu ETM 2020

17. in 23. septembra 2020

Slovenska poslovna točka SPOT svetovanje Podravje vabi na interaktivno brezplačno delavnico

Promocija ZDRAVJA na delovnem mestu in na poti na delo-v programu ETM 2020,

ki bo potekala v dveh izvedbah,

v četrtek, 17. septembra 2020, 13.00-14.30 in v sredo, 23. septembra 2020, 14.00-15.30

RIC Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, Slovenska Bistrica

Interaktivna delavnica je namenjena zaposlenim in delodajalcem. Uči o osnovah kvalitetnega življenja, na način, kako poskrbeti za zdrav življenjski slog na delovnem mestu in na poti v službo in domov. Namen delavnice bo udeležence naučiti razumeti, zakaj je dandanes  v naših telesih toliko neprijetnih simptomov/situacij (bolezni, bolečine, tesnobe, stresa,…) in kako lahko vse te neprijetnosti preprečimo ali odpravimo na preprost način.

Vsebina:

Na delavnici boste »ozavestili« kdo so »naši največji sovražniki«, ki nam povzročajo največ neprijetnih situacij v našem telesu.

Naučili se boste razumeti pomembnost dihanja, pitja vode, gibanja, pomena sproščenih mišic.

Naučili se boste enostavnih principov in enostavnih vaj za dvig telesne kondicije, ki jih boste lahko pričeli uporabljati takoj!

Delavnica je namenjena zaposlenim in delodajalcem.

Delavnica je BREZPLAČNA. Potekala bo v »živo«. Teme bodo podkrepljene s primeri iz prakse.

Predavatelj:

James M. Tomazin, 25. let profesionalno deluje na področju dihanja, gibanja, vadbe, prehrane, dolgoživosti, vadbe možganov. Življenje je posvetil spoznavanju prilagoditvenih možnosti človeškega telesa.

Najpomembnejše strokovne licence predavatelja: učenec AEQ 3.stopnje 3/5, učitelj AEQ dihanja 1.stopnje, trener fitnesa, trener PRO smučanja, učitelj tenisa, učitelj plavanja, Mojster in Učitelj Ushui Shiku Ryoho Reiki, Imara Reiki in Kundalini Reiki, bioenergetik.

Prijava: prijava je obvezna preko spletnega obrazca.  Število mest je omejeno!

Organizator: RIC Slovenska Bistrica v sodelovanju z Občino slovenska Bistrica. Dodatne informacije: Danica Košir, tel. 02 292 72 10, e-naslov: danica.kosir@ric-sb.si, Tomaž Pristovnik, tel. 02 620 22 71, e-naslov: tomaz.pristovnik@ric-sb.si

                 Vljudno vabljeni!

 

Delavnica je organizirana v sklopu projekta SPOT svetovanje Podravje, ki je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Več
05.08.2022
12.07.2022
11.07.2022
11.07.2022
RIC © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.