logo Stran je v izdelavi!

Projekti RIC-a in Občine Slovenska Bistrica

 

RIC Slovenska Bistrica pripravlja vloge za črpanje sredstev nacionalnih in evropskih razpisov za projekte lokalnega in nacionalnega pomena v naši občini in širše, s čimer prispeva k zagotavljanju uravnoteženega in usklajenega razvoja v lokalnem okolju. RIC Slovenska Bistrica in Občina Slovenska Bistrica prav tako sodelujeta v projektih na različnih področjih razvoja, podjetništva, energetike in turizma.

 
AKTUALNI PROJEKTI
 

Na(j)prej lokalno

Kupujmo lokalno

Incoming agencija

LAS Dobro za nas

Pohorka

Sociolab

Temeljne in poklicne kompetence

Mreža mest

SPOT svetovanje Podravje

HUB-IN

Inspiracija

 
PRETEKLI PROJEKTI

Spletna tržnica

Reši življenje

Potuj zeleno

Zapelji me

VEM

Živa coprnija

Jem drugače, jem domače

Ensure

Zgodbe rok in krajev

Doživetja med Pohorjem in Bočem

Feedschools

Enjoyheritage

Compose

Celostna prometna strategija

StoRES

Širitev poslovne cone Impol

Ritoznojčan - vino moje mladosti

Phare Crossborder Cooperation

Mala šola podjetnikov

Program Phare 2001

Program Life

European Regions developing European Citizenship

Lokalna akcijska skupina LAS

Power Saving Check - Coming of Age

Več
28.11.2023
24.11.2023
22.11.2023
15.11.2023
RIC © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.