logo

Projekti RIC-a in Občine Slovenska Bistrica

 

RIC Slovenska Bistrica pripravlja vloge za črpanje sredstev nacionalnih in evropskih razpisov za projekte lokalnega in nacionalnega pomena v naši občini in širše, s čimer prispeva k zagotavljanju uravnoteženega in usklajenega razvoja v lokalnem okolju. RIC Slovenska Bistrica in Občina Slovenska Bistrica prav tako sodelujeta v projektih na različnih področjih razvoja, podjetništva, energetike in turizma.

 
AKTUALNI PROJEKTI
 
 
Incoming agencija LAS Dobro za nas  
Pohorka SPOT svetovanje Podravje
Sociolab HUB-IN
Inspiracija
Mreža mest

 

PRETEKLI PROJEKTI

Spletna tržnica Zapelji me
VEM Feedschools
Živa coprnija Enjoyheritage
Jem drugače, jem domače Compose
Ensure Celostna prometna strategija
Zgodbe rok in krajev StoRES
Doživetja med Pohorjem in Bočem Širitev poslovne cone Impol
Ritoznojčan - vino moje mladosti Mala šola podjetnikov
Phare Crossborder Cooperation Program Phare 2001
Program Life Lokalna akcijska skupina LAS
European Regions developing European Citizenship Power Saving Check - Coming of Age
Več
07.12.2021
07.12.2021
07.12.2021
07.12.2021
RIC © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.