logo Stran je v izdelavi!

Projekt ENSURE – 4. mednarodno projektno srečanje

Participatorna demokracija v lokalnih razvojnih strategijah – Lokalni razvoj v prihodnji Skupni kmetijski politiki 2021-2027

Associazione Alessandro Bartola bo med 15. In 17. oktobrom gostitelj 4. mednarodnega projektnega srečanja v okviru projekta ENSURE, ki se izvaja v okviru programa Evropa za državljane. Srečanje bo potekalo v Pesaru, Italija, udeležilo pa se ga bo 37 udeležencev in Slovenije, Hrvaške, Srbije, Češke, Poljske, Španije, Bolgarije, Latvije, Grčije, Črne Gore, Italije, Madžarske in Romunije. Vodilni parttner projekta je RIC Slovenska Bistrica.

Glavna točka 3-dnevnega dogodka podrobnejša seznanitev s Skupno kmetijsko politiko (CAP) v naslednjem programskem obdobju 2021-2017. Partnerji bodo predstavili svoje izkušnje s politikami razvoja podeželja ter iniciativami za razvoj podeželja v njihovih državah, udeležili pa se bodo tudi mednarodne konference pod drobnogled vzeli sedanjo kmetijsko politiko v obdobju 2014-2020 ter njeno primerjavo s pričakovanimi spremembami v obdobju 2021-2027.

Soorganizatorji dogodka so lokalna kmetijska šola, Kmetijska akademija Pesaro, Univerza v Urbinu in Združenje pridelovalcev doline Foglia. Srečanje podpirata tudi Svet regije Marche in Občina Pesaro.  Udeleženci bodo ob strokovnem delu dogodka imeli priložnost spoznati lokalno pridelavo v živo ter okusiti lokalne posebnosti italijanske kuhinje, manjkal pa ne bo niti kulturni program.

Več o projektnem srečanju in projektu ENSURE najdete na uradni Facebook strani projekta https://www.facebook.com/ensurenetwork/.

Projekt sofinancira Evropska unija v okviru programa Evropa za državljane.

PRESS RELEASE (v angleškem eziku)

Več
28.11.2023
24.11.2023
22.11.2023
15.11.2023
RIC © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.