logo Stran je v izdelavi!

Priprava Strategije lokalnega razvoja do leta 2027 za LAS Med Pohorjem in Bočem

 

Lokalna akcijska skupina (LAS) Med Pohorjem in Bočem (prej: LAS Dobro za nas) združuje območje občin Makole, Poljčane in Slovenska Bistrica ter deluje z namenom uresničevanja usmeritev lokalnega trajnostnega razvoja, ob upoštevanju danosti in potreb lokalnega okolja. S svojim delovanjem je pričela leta 2015, v tem času pa je bilo uspešno izpeljanih že preko 57 projektov v vrednosti več kot 1.830.000,00 €.
 
V novem programskem obdobju 2021-2027 bodo za nove projekte na voljo sredstva iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja v skupni vrednosti preko 1.400.00,00 €, lokalno partnerstvo pa mora v ta namen oblikovati celovito strategijo lokalnega razvoja, ki gradi na družbenih, okoljskih in gospodarskih prednostih našega okolja. Za uresničevanje tega namena je nujno prepoznavanje ključnih potreb in priložnosti območja ter postavljanje skupnih ciljev, s katerimi bomo dosegli kar največji učinek na celotnem območju LAS.
 
Vljudno vas vabimo k izpolnjevanju kratke anonimne ankete, ki bo služila kot pomoč pri prepoznavanju potreb našega okolja in določanju usmeritev lokalnega razvoja v programskem obdobju 2021-2027. Anketa se nahaja na povezavi:
 
 
Prav tako vas vabimo k predložitvi projektnih predlogov za pripravo Strategije lokalnega razvoja LAS Med Pohorjem in Bočem za programsko obdobje 2021–2027. Vaše projektne predloge nam lahko pošljete na obrazcu, ki je dosegljiv na spletni strani LAS Med Pohorjem in Bočem:
 
 
Rok za izpolnitev spletne ankete ter posredovanje projektnih predlogov je najkasneje do 10. 6. 2023.
 
Veselimo se predlogov lokalnega okolja ter priložnosti, da z uspešnimi projekti LAS tudi v tem programskem obdobju povežemo lokalno skupnost in realiziramo ideje, ki bodo pripomogle k višji kvaliteti življenja na našem območju.
Več
22.09.2023
15.09.2023
07.09.2023
31.08.2023
RIC © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.