logo Stran je v izdelavi!

Pripojitev Javnega zavoda za informiranje Slovenska Bistrica k RIC Slovenska Bistrica

RIC Slovenska Bistrica je s 1. 1. 2022 poleg ostalih dejavnosti, ki jih opravlja, prevzel tudi dejavnosti Javnega zavoda za informiranje.

RIC je tako izdajatelj dveh medijev in sicer internega televizijskega programa TV Bistrica ter občinskega tiskanega glasila Informator, ki izhaja 2-mesečno v nakladi 9.400 izvodov in ga brezplačno prejmejo vsa gospodinjstva v občini Slovenska Bistrica. Interni program TV Studia Bistrica je uvrščen v programsko shemo Telemach in ga je mogoče spremljati v vseh omrežjih, ki so v upravljanju oziroma lasti družbe Telemach. Aktivnosti informiranja bodo v okviru RIC Slovenska Bistrica potekale v okviru Službe za informiranje.

Vabljeni torej, da nas spremljate na TV kanalu TV Studia Bistrica (v omrežju Telemach), na spletni strani in na Facebook profilu.

Več
22.09.2023
15.09.2023
07.09.2023
31.08.2023
RIC © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.