logo

Priložnosti za investicije in razvoj na področju OVE ter skladiščenja energije

 

V sredo, 9. 10. 2019 med 15. in 17. uro, vas vljudno vabimo, da se udeležite izobraževanja Priložnosti za investicije in razvoj na področju OVE ter skladiščenja energije, ki bo potekalo v sejni sobi Razvojno informacijskega centra Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica.

Izobraževanje bo izvajal izr. prof. dr. Peter Virtič iz Fakultete za energetiko, Univerze v Mariboru.

Dogodek je BREZPLAČEN.

Namenjen je trenutnim in bodočim lastnikom malih sončnih elektrarn, potencialnim investitorjem, energetskim svetovalcem, ponudnikom in ostalim, ki jih tematika zanima.

Zaradi omejenega števila mest in lažje organizacije, vas prosimo, da svojo udeležbo potrdite na naslov ajda.vernik@slov-bistrica.si, najpozneje do ponedeljka, 7. 10. 2019.

VABILO in VSEBINA DELAVNICE

Več
23.01.2023
13.01.2023
10.01.2023
04.01.2023
RIC © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.