logo Stran je v izdelavi!

Priložnosti energetskega pogodbeništva za slovensko gospodarstvo, lokalne skupnosti in industrijo

Kristalna palača BTC, Ljubljana, 12. oktober 2016

Z majhnimi naložbami do ogromnih prihrankov, smo zapisali ob koncu lanskoletnega dogodka En.management,  kar je lahko odlično izhodišče tudi za letošnjo konferenco. Kako do prihrankov, kaj predstavlja energetsko pogodbeništvo, predvsem pa, kako so tisti, ki so si ga drznili vzpostaviti, realizirali projekte, bomo ugotavljali  letos. Letošnja konferenca, ki prinaša združitev dveh skupin, ki so tako in drugače povezane – lokalnih       skupnosti in industrije – prinaša zanimive goste, vsebine in dobre prakse tako iz domačega kot tujega okolja.

Udeležba na dogodku je BREZPLAČNA, obvezna pa je prijava preko spletnega obrazca. Prijave so    možne do 10. oktobra 2016.

Z gosti bomo spregovorili o:

·         trenutnem stanju in prihodnjih ciljih energetskega pogodbeništva,

·         podpori energetski prenovi obstoječega stavbnega fonda in izvajanju dolgoročnih strategij za podporo naložbam v energetsko obnovo,

·         pričakovanjih lokalnih skupnosti glede varnosti energetskega pogodbeništva za gospodarsko manj uspešne projekte v okviru razpoložljivih občinskih proračunov,

·         energetskem pogodbeništvu na primerih iz Nemčije, Romunije in Slovaške,

·         prednostih uporabe energetskega pogodbeništva za energetsko sanacijo občinske stavbe Občine Brda,

·         dobili bomo vpogled v konkretne primere domačih dobrih praks kot je energetska sanacija večstanovanjskih stavb, energetsko pogodbeništvo v industriji ter kako do finančnih in časovnih prihrankov tudi z učinkovitim projektiranjem.

Posebna tema letošnje konference bo menedžment mestih središč, kjer bomo predstavili program za spodbujanje inovativnih ukrepov za oživljanje podjetništva v mestnih jedrih ter se v omizju pogovorili o izzivih menedžmenta v lokalnih skupnostih tako v vlogi župana kot menedžerja, energetskega menedžerja in mestnega menedžerja.

Preverite PROGRAM letošnjega srečanja energetski menedžerjev in predstavnikov lokalnih skupnosti

na naši SPLETNI STRANI.

PRIJAVNICA

 

Več informacij:

Mateja Kegel Kozlevčar

Energetika.NET, Šmartinska 152, Ljubljana

m: 00386 40 42 33 25

e: mateja.kegel@energetika.n

 

 

 

 

Več
28.11.2023
24.11.2023
22.11.2023
15.11.2023
RIC © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.