logo Stran je v izdelavi!

Prijava na pogovor o Crouzetu in oživljanju mestnega jedra

 

Občina Slovenska Bistrica si želi oživiti Crouzet (na Partizanski 24, v Slovenski Bistrici) in s tem pozitivno vplivati na razvoj starega mestnega jedra. Temu bo občina namenila nekaj prostora v samem Crouzetu, rezervirala pa je tudi nekaj sredstev za aktivnosti in dogodke, povezane s tem.

 

Za tako zahtevno nalogo bo občina potrebovala zaveznike med lokalnimi podjetniki, ustvarjalci, društvi ter drugimi organizacijami, skupinami in posamezniki, ki bi bili pripravljeni prispevati k oživitvi tako Crouzeta kot starega mestnega jedra.

Če se vam zdi, da bi lahko k temu prispevali in se to sklada tudi z vašimi razvojnimi cilji ali poslovnimi idejami, vas vabimo k sodelovanju.

Vabimo vas na pogovor o Crouzetu, ki bo potekal v sredo 19. 1. 2022 ob 16. uri, v sejni sobi Razvojno informacijskega centra Slovenska Bistrica (Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica). Pogovor bo trajal približno 2 uri.

Prosimo, da izpolnite vprašalnik na spodnji povezavi in s tem potrdite svojo udeležbo:

https://forms.gle/5vfLqpZA8MMCAbfa7

 

Več
22.09.2023
15.09.2023
07.09.2023
31.08.2023
RIC © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.