logo Stran je v izdelavi!

Predstavitev temeljnih postopkov oživljanja

     

OB SVETOVNEM DNEVU OŽIVLJANJA, 16. OKTOBRA, VAS VLJUDNO VABIMO NA 

 

PREDSTAVITEV TEMELJNIH POSTOPKOV  OŽIVLJANJA Z UPORABO AVTOMATSKEGA DEFIBRILATORJA

 

Znanje iz temeljnih postopkov oživljanja (TPO) je neprecenljivo, saj pomaga ohraniti človeka pri življenju do prihoda nujne medicinske pomoči. Da bi bilo reševanje čim bolj učinkovito, mora biti kar največ ljudi veščih temeljnih postopkov oživljanja.

Kako pravilno ukrepati, da nas ne zajame panika, saj imamo le nekaj minut dragocenega časa, da rešimo človeku  življenje?

Zdravstveni dom Slovenska Bistrica v sodelovanju z Zdravstvenim domom dr. Adolfa Drolca Maribor in Razvojno informacijskim centrom Slovenska Bistrica vabi na

predstavitev temeljnih postopkov oživljanja z uporabo avtomatskega defibrilatorja.

Vabljeni, da se nam pridružite v sredo, 16. oktobra 2019 v prostorih trgovskega centra Mercator, Ljubljanska cesta 36 v Slovenski Bistrici od 10. ure naprej
 

 

 

Aktivnost se izvaja v okviru projekta »Izboljšanje kakovosti izobraževanj temeljnih postopkov oživljanja in nadgradnja vsebin za preprečevanje srčno žilnih bolezni (Reši življenje)«.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Več
22.09.2023
15.09.2023
07.09.2023
31.08.2023
RIC © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.