logo Stran je v izdelavi!

Predstavitev startup projekta Alergičen.si

Vabimo vas na brezplačno predavanje - "Predstavitev startup projekta Alergičen.si", financiranega preko goFOUNDme«

Datum: 8. december 2014, ob 19.00 uri

Kraj: RIC Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, Slovenska Bistrica

Organizator: skupina Tehno potica

Predavatelja: Žan Pokeržnik in Christian Fluher

Na predavanju bosta Žan Pokeržnik in Christian Fluher, oba dijaka gimanzije iz Slovenske Bistrice, predstavila projekt Alergičen.si, katerega namen je pomoč najšibkejšim - alergikom, epileptikom, diabetikom, ljudem z Alzheimerjevo boleznijo…

Predstavljena bo novost na slovenskem zdravstvenem tržišču - brezkontaktna NFC zapestnica, katera bi lahko v urgentnem primeru rešila življenje najšibkejšim. Gre torej za zelo uporabno in poceni zadevo. Projekt nosi slogan: »Zapestnica, ki rešuje življenja«.

Predstavljene bodo prednosti nove tehnologije, ki bi jo uvedli na slovensko tržišče, praktičen preizkus aplikacije, demonstracija uporabe zapestnice v urgentnem primeru in množično financiranje projekta z goFOUNDme.

Na licu mesta bodo na voljo odgovori na vsa vprašanja v zvezi z projektom in možnost dogovora za predstavitev projekta na instituciji.

Predavanje je namenjeno vsem posameznikom in poslovnim subjektom, ki:

  • jih zanimajo inovativne tehnologije;
  • delujejo na področju zdravstva;
  • vodijo podjetja ali javne institucije, ki se ukvarjajo z zdravstvom;
  • so alergiki in bi radi izboljšali stanje glede alergikov pri nas;
  • vidijo potencial v razvoju odprtokodne in proste programske opreme za zdravstvo;
  • so diabetiki, hemofiliki, srčni bolniki ali poznajo take ljudi.

Program:

19:00 - 19:20

Predavanje

19:20 – 20:00

Vprašanja in diskusija

Prijave: Prijavite se lahko na Facebook-ovi strani.

Več
22.09.2023
15.09.2023
07.09.2023
31.08.2023
RIC © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.