logo Stran je v izdelavi!

Predavanje in okrogla miza z naslovom »Z OBLIKOVANJEM DO VIŠJE DODANE VREDNOSTI V POHIŠTVENI INDUSTRIJI«

Javna agencija SPIRIT Slovenija v sodelovanju z Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo ter ostalimi partnerji vabi na

predavanje in okroglo mizo

»Z oblikovanjem do višje dodane vrednosti v pohištveni industriji«.

Dogodek bo potekal 22. oktobra 2015, od 16.00 do 18.30 ure v Mestu oblikovanja Slovenija, na Dunajski cesti 123 v Ljubljani (nekdanja tiskarna Mladinske knjige v Ljubljani).

 

Dogodek je organiziran v sklopu Meseca oblikovanja, enega najvidnejši slovenskih dogodkov na področju sodobnih oblikovalskih, razvojnih in tehnoloških trendov in predstavlja idealno priložnost tudi za obisk Meseca oblikovanja!

VSTOP NA DOGODEK JE PROST!

Namen dogodka je seznaniti udeležence o primerih dobre prakse vključevanja industrijskega oblikovanja v proces razvoja novih izdelkov, z namenom doseganja večje dodane vrednosti. Udeleženci dogodka bodo na praktičnih primerih videli, kako vzpostaviti sodelovanje med oblikovalci in podjetji, kako oblikovalsko mišljenje vključiti v vse faze razvoja izdelkov, kar zagotavlja višjo dodano vrednost izdelkov.

Predavanje in okrogla miza bosta namenjena podjetjem v vseh fazah razvoja (lesnim in drugim zainteresiranim podjetjem, mizarjem), nastajajočim podjetjem, lesarjem, inženirjem, strokovnjakom za znamčenje in marketing, oblikovalcem, arhitektom, mladim/študentom, strokovni in drugi zainteresirani javnosti ter medijem.

PROGRAM DOGODKA in PRIJAVNICA sta dostopna na spodnji spletni strani:

http://www.spiritslovenia.si/dogodki/2015-09-23-Predavanje-in-okrogla-miza-Z-oblikovanjem-do-visje-dodane-vrednosti-v-pohistveni-industriji

 

Več
22.09.2023
15.09.2023
07.09.2023
31.08.2023
RIC © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.