logo

Pred-financiranje razvojnih projektov in projektov kmetijskih gospodarstev 2018

Slovenski regionalno razvojni sklad objavlja razpis za pred-financiranje projektov za upravičence, ki so bili uspešni na razpisih za evropska sredstva.

Cilj javnega razpisa je hitrejša in učinkovitejša izvedba projektov, ki so bili uspešni na razpisih za evropska sredstva.

Projekt je lahko sofinanciran do največ 80 % vrednosti odobrenih in neizplačanih EU sredstev vlagatelju. Najnižji znesek posojila znaša 5.000,00 EUR. Najvišji znesek posojila znaša 150.000,00 EUR. Vlagatelj lahko po tem podprogramu javnega razpisa prejme skupno največ 150.000,00 EUR posojil, pri čemer je lahko skupna višina izpostavljenosti vlagatelja do Sklada po ukrepu pred-financiranja največ 300.000,00 EUR.

Roki za oddajo vlog so: 3. 9. 2018, 1. 10. 2018, 5. 11. 2018 in 3. 12. 2018, do 14. ure.
Vlagatelj vloži vlogo na naslov Slovenski regionalno razvojni sklad, Škrabčev trg 9a, 1310 Ribnica.

Javni razpis in razpisna dokumentacija sta dostopna na spletni strani Sklada.

Več
15.02.2021
28.01.2021
25.01.2021
19.01.2021
RIC © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.