logo Stran je v izdelavi!

Poziv k sodelovanju za ponudnike svetovanj in izvedbo storitev na temo digitalizacije

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija

 

DIHS je podporno okolje, ki pomaga podjetjem, da s pomočjo digitalne tehnologije postanejo uspešnejša in bolj konkurenčna. Podjetja bodo lahko na enem mestu dobila vse potrebne informacije o storitvah in izvajalcih, ki jim lahko pomagajo na poti k digitalni preobrazbi.

V začetni fazi DIHS zbira informacije o strokovnjakih na temo digitalne transformacije. V nadaljevanju bo najbolj kakovostne in usposobljene izvajalce vključil v katalog zunanjih izvajalcev. V ta namen DIHS razpisuje vabilo za strokovnjake za različna področja digitalizacije, da izkažete interes za sodelovanje pri pripravi kataloga zunanjih strokovnjakov:

  • Pri oceni stanja na področju digitalizacije
  • Pri pripravi načrta razvoja digitalnih zmožnosti podjetja
  • Pri pripravi strategije podjetja za digitalno transformacijo, ki bo zajemala ključna področja, in sicer: Izkušnja kupca (Customer Experience), Podatkovna strategija, Procesi in digitalne rešitve za podporo poslovanja, Digitalni poslovni modeli, produkti, storitve in proizvodnja, Strategija razvoja digitalnih kadrov in digitalnih delovnih mest, Strategija razvoja digitalne kulture, Kibernetska varnost, Industrija 4.0
  • Pri pripravi načrtov vzpostavitve sistema za skladnost poslovanja s področja kibernetske varnosti
  • Pri pripravi načrtov za varstvo osebnih podatkov
  • Pri pripravi koncepta in izdelavi spletne strani oziroma mobilnih aplikacij
  • Pri vzpostavitvi novih oz. navezavi na prodajnih (na pr. Amazon, eBay, Bolha, Mimovrste, itd. ) ali rezervacijskih platform (na pr. AirBnB, Booking, TripAdvisor, itd.)
  • Pri zastopanosti na družbenih omrežjih

Zunanji strokovnjaki, ki naslavljajo ta področja, so vabljeni, da jim sporočite interes za sodelovanje v katalogu zunanjih strokovnjakov za podporo podjetjem na poti digitalne transformacije.

Več …

Več
28.11.2023
24.11.2023
22.11.2023
15.11.2023
RIC © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.