logo Stran je v izdelavi!

Poziv k sodelovanju za ponudnike programov usposabljanja

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija

Digitalno inovacijsko stičišče/Digital Innovation Hub Slovenia (DIHS) k sodelovanju vabi ponudnike programov usposabljanja na temo digitalizacije.

DIHS je podporno okolje, ki pomaga podjetjem, da s pomočjo digitalne tehnologije postanejo uspešnejša in bolj konkurenčna. Podjetja bodo lahko na enem mestu dobila vse potrebne informacije o storitvah in izvajalcih, ki jim lahko pomagajo na poti k digitalni preobrazbi.

V začetni fazi DIHS zbira informacije o programih in izvajalcih usposabljanja na temo digitalne transformacije. V nadaljevanju bo najbolj kakovostne in ustrezne programe ter usposobljene izvajalce vključil v nabor storitev.

V ta namen DIHS razpisuje vabilo za ponudnike programov usposabljanja na temo digitalizacije, da izkažete interes za sodelovanje pri pripravi nabora programov usposabljanja.

Primerni so tisti programi, ki obravnavajo ključne teme, s katerimi se soočajo podjetja na poti digitalne transformacije. Te so:

 • Prisotnost na spletu,
 • Digitalni marketing,
 • Digitalno trženje,
 • Digitalna izkušnja potrošnika,
 • Kibernetska varnost,
 • Avtomatizacija in robotizacija,
 • Digitalna interakcija z dobavitelji,
 • Mobilne rešitve,
 • Učinkovita uporaba digitalnih tehnologij,
 • Digitalni poslovni modeli,
 • Digitalizacija procesov,
 • Industrija 4.0.,
 • Industrija 5.0.

Ponudniki programov usposabljanja, ki naslavljajo ta področja, so vabljeni, da jim sporočite interes za sodelovanje pri pripravi nabora ustreznih programov usposabljanja.

Več …

Več
22.09.2023
15.09.2023
07.09.2023
31.08.2023
RIC © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.