logo Stran je v izdelavi!

Power Saving Check - Coming of Age

   

Projekt »Power Saving Check – Coming of Age« (Energetski pregledi) je sofinanciran iz programa evropske komisije Erasmus+.

Erasmus+ je program EU, ki financira dejavnosti na področju izobraževanja, usposabljanja, mladine in športa. Program je sestavljen iz treh tako imenovanih „ključnih ukrepov“ in dveh dodatnih ukrepov. Delno jih upravljajo nacionalne agencije, deloma pa jih izvajajo EACEA na evropski ravni. Evropska komisija je odgovorna za politike Erasmus + in nadzoruje celotno izvajanje programa.

Glavni cilj projekta je izobraziti določene ciljne skupine (starejši, nezaposleni, socialno ogroženi, javni sektor) o  ukrepih varčevanja z energijo. V okviru projekta bo pripravljen priročnik za izobraževanje, izobraževalni program in izvedena bodo izobraževanja. V okviru izobraževanj bodo potekali pilotni energetski pregledi stavb, ki jih uporabljajo ciljne skupine.

Osnova projekta je prenos izobraževalnih gradiv, načinov dela in znanja ter izkušenj iz partnerskih organizacij.

V projektu »Power Saving Check« sodeluje 6 parterjev iz 4 držav: Slovaška, Nemčija, Madžarska in Slovenija.

POVEZAVE:

Več
03.01.2024
22.12.2023
07.12.2023
05.12.2023
RIC © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.