logo Stran je v izdelavi!

POVABILO PODJETJEM-PRIJAVA ZA UDELEŽBO NA 53. MEDNARODNEM SEJMU MOS


Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, v sodelovanju z Občino Slovenska Bistrica, bo za podjetnike občine Slovenska Bistrica organiziral skupinski sejemski nastop na 53. Mednarodnem sejmu MOS. Sejem bo potekal od 15. do 19. septembra 2021 v Celju.

Podjetja z interesom in željo po predstaviti na skupnem sejemskem prostoru vabimo, da potrdijo udeležbo z izpolnitvijo priložene prijavnice.

Organizator bo podjetnikom oz. podjetjem kril stroške najema skupnega razstavnega prostora. Strošek opreme razstavnega prostora sorazmerno bremeni razstavljavce same. Skupinski sejemski nastop se bo izvedel, v kolikor bo potrjenih dovolj (pisnih) prijav za udeležbo. O vseh nadaljnjih aktivnostih vas bomo sproti obveščali na spletnih straneh Razvojno informacijskega centra Slovenska Bistrica; www.ric-sb.si in po e-pošti.

Prosimo vas, da izpolnjeno prijavnico pošljete najkasneje do četrtka, 24. julija 2021, po elektronski pošti na naslov info@ric-sb.si ali jo dostavite na naslov RIC Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Sl. Bistrica.

Povezava do prijavnice

Za dodatne informacije smo dosegljivi na telefonskih številkah 02 620 22 71 oz. 02 843 02 46 in na e-naslovu: info@ric-sb.si.

Več
28.11.2023
24.11.2023
22.11.2023
15.11.2023
RIC © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.