logo Stran je v izdelavi!

Povabilo podjetjem k udeležbi na MOS 2020

Spoštovani!

Leto je naokoli in ponovno vas vabimo  na skupni sejemski nastop na 53. Mednarodnem sejmu MOS v organizaciji RIC Slovenska Bistrica in Občine Slovenska Bistrica, ki bo potekal od 16. do 20. septembra 2020 v Celju.

Zaradi priporočila NIJZ o varni razdalji med razstavnimi prostori in pohodnimi potmi za obiskovalce ter zagotavljanjua ustreznih odmikov, je prireditelj, Celjski sejem, program, ki je bil v preteklih letih umeščen v dvorani F in J, preselil, del v dvorano C1 in del v dvorano D.

Razstavni prostor za podjetja iz Slovenske Bistrice bo v dvorani C1 (skica: Dvorana C1 - RIC Slovenska Bistrica).

Podjetja z interesom in željo po predstaviti na skupnem sejemskem prostoru vabimo, da potrdijo udeležbo z izpolnitvijo priložene prijavnice.

PRIJAVNICA

Prijavni obrazec WORD.DOC

Več
22.09.2023
15.09.2023
07.09.2023
31.08.2023
RIC © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.