logo Stran je v izdelavi!

Povabilo lokalnim ponudnikom k sodelovanju v projektu NA(J)PREJ LOKALNO!

 

LAS Dobro za nas in RIC Slovenska Bistrica skupaj z LAS Bogastvo podeželja (kot vodilnim partnerjem) in LAS Haloze sodelujeta v projektu Na(j)prej lokalno. Glavni cilj projekta je spodbujanje povezovanja različnih deležnikov na področju samooskrbe, krepitev lokalnih blagovnih znamk, spodbujanje samooskrbnih verig na lokalnem in regionalnem trgu ter vključitev ponudnikov v spletno tržnico www.jemdomace.si.

 
V okviru projekta bomo lokalnim ponudnikom omogočili BREZPLAČNO:
  1. Izdelavo QR kode z njihovo predstavitvijo;
  2. Predstavitev in promocijo svoje dejavnosti ter skupino izdelkov v katalogu ponudnikov (brošura);
  3. Vključitev prodajnih izdelkov v časopis (prodajni letak);
  4. Vključitev in vpis na spletno tržnico www.jemdomace.si.

Vključijo se lahko ponudniki z območja delovanja partnerskih LAS-ov, in sicer LAS Bogastvo podeželja (občine: Destrnik, Dornava, Hajdina, Juršinci, Kidričevo, Markovci, MO Ptuj in Trnovska vas), LAS Dobro za nas (občine: Makole, Poljčane, Rače – Fram in Slovenska Bistrica) in LAS Haloze (občine: Cirkulane, Gorišnica, Majšperk, Podlehnik, Videm, Zavrč in Žetale).

Povabilo je odprto do 22. 4. 2022 oziroma do porabe razpoložljivih sredstev za posamezno aktivnost.

Spodaj najdete javno povabilo s podrobnejšim opisom posameznih aktivnosti ter prijavnico. Izpolnjeno prijavnico pošljite direktno na: ponudniki@las-bogastvopodezelja.si.

V primeru kakršnihkoli vprašanj se lahko obrnete na vodilnega partnerja LAS Bogastvo podeželja (tel: +386 27 493 633, www.las-bogastvopodezelja.si).

Vabljeni k sodelovanju!

POVABILO - LOKALNI PONUDNIKI

PRIJAVNICA - LOKALNI PONUDNIKI

Več
22.09.2023
15.09.2023
07.09.2023
31.08.2023
RIC © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.