logo Stran je v izdelavi!

Povabilo k včlanitvi v LAS Med Pohorjem in Bočem

Lokalna akcijska skupina Dobro za nas počasi zaključuje s svojim delovanjem v programskem obdobju 2014–2020. Za programsko obdobje 2021–2027 se je zato vzpostavila nova lokalna akcijska skupina “Med Pohorjem in Bočem”, ki bo delovala na območju občin Makole, Poljčane in Slovenska Bistrica.

Iz tega razloga vabimo zainteresirano javnost z območja občin Makole, Poljčane in Slovenska Bistrica, da se včlani v novo javno-zasebno partnerstvo.

Članstvo v LAS je prostovoljno in odprtega tipa (včlaniti se je možno skozi celotno programsko obdobje 2021–2027), dostopno vsem pod enakimi pogoji.

K sodelovanju vabimo predstavnike:

  • javnega sektorja (občine, javni zavodi …);
  • ekonomskega sektorja (podjetja, s.p.-ji, nosilci dopolnilnih dejavnosti na kmetijah, zadruge …);
  • zasebnega sektorja (posamezne fizične osebe, društva, zasebni zavodi, fundacije …).

Vključitev v lokalno akcijsko skupino predstavlja nadaljevanje odgovornega in aktivnega delovanja v prid celostnemu in trajnostnemu razvoju območja občin Makole, Poljčane in Slovenska Bistrica, ki bo v prihodnje delovala na območju LAS Med Pohorjem in Bočem.

Vabimo vas, da izkažete svoj interes s podpisom priložene pristopne izjave za včlanitev v LAS Med Pohorjem in Bočem. Prosimo, da podpisano izjavo prinesite osebno ali jo pošljite na naslov RIC Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica.

Priloga: Pristopna izjava za včlanitev v LAS Dobro za nas

Dodatne informacije: Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, 02 620 22 70, las@ric-sb.si

Več
22.09.2023
15.09.2023
07.09.2023
31.08.2023
RIC © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.