logo

Poslovna delegacija in B2B srečanja na Švedskem

Datum: 27. junij 2017
Kraj: Švedska, Stockholm

V času obiska podpredsednika vlade in ministra za zunanje zadeve Republike Slovenije, Karla Erjaveca, v torek, 27. junija 2017 v Stockholmu, Ministrstvo za zunanje zadeve RS, javna agencija SPIRIT Slovenija ter Ministrstvo za javno upravo RS v sodelovanju z ZITex, organiziramo spremljajočo poslovno delegacijo s področja IKT.

V okviru obiska bo v Stockholmu potekala poslovna konferenca, katere namen bo predstaviti poslovno in naložbeno okolje v Sloveniji ter iniciativo Slovenija, zelena referenčna država v digitalni Evropi. Poslovna konferenca bo organizirana v sodelovanju s švedsko institucijo Business Sweden.

Prijavite se lahko najkasneje do petka 26. maja 2017.

Prijava in dodatne informacije

Več
20.09.2018
19.09.2018
03.09.2018
03.09.2018
Ric © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.