logo Stran je v izdelavi!

Ponovitev delavnice »Vzpostavitev modela trženja lokalne ponudbe – Incoming agencija«

 

Spoštovani,
 
RIC Slovenska Bistrica sodeluje v projektu sodelovanja med LAS-i z naslovom: »Vzpostavitev modela trženja lokalne ponudbe – Incoming agencija«, v sklopu katerega želimo partnerji vzpostaviti strukturiran sistem trženja turistične ponudbe celotnega območja.
 
V sklopu izvajanja aktivnosti projekta bomo za lokalne ponudnike namestitev, ponudnike doživetij in ostale turistične ponudbe organizirali ponovitev delavnice oz. predstavitev projekta, ki bo potekala v sredo, 26. januarja 2022, s pričetkom ob 17.00 uri preko aplikacije ZOOM.
 
Vsebina delavnice:
- Kratek uvod v predstavitev projekta sodelovanja lokalnih akcijskih skupin in ustanovitev Incoming agencije;
- Trženje in promocija ter povezovanje na območju turistične destinacije;
- Kakšne so dodane vrednosti in priložnosti za posameznega ponudnika v okviru tega sodelovanja.
 
Delavnico bo izvedla Sonja Breznik, mag. turizma (Ustvarjamo turizem).
 
Zaradi lažje organizacije vas prosimo, da do torka, 25. januarja 2022 izpolnite spodnji obrazec in potrdite vašo udeležbo:
 
Po prijavi na dogodek vam bomo posredovali ZOOM povezavo.
 
Vljudno vabljeni!
 

 

Več
22.09.2023
15.09.2023
07.09.2023
31.08.2023
RIC © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.