logo

Politika zasebnosti

Politika zasebnosti ureja zbiranje, hrambo in obdelavo osebnih podatkov, ki jih Razvojno informacijski center (RIC) Slovenska Bistrica zbira o vas, ko se naročite na prejemanje vsebin kot so e-novice, vabila in prijave na dogodke, publikacije in ostalo. V nadaljevanju definiramo pojme in pojasnjujemo kako in za kakšne namene zbiramo vaše podatke.

Upravljavec

Upravljavec osebnih podatkov v pomenu, kot ga določata Splošna uredba EU o varstvu podatkov (GDPR) in veljavni zakon, ki ureja varstvo osebnih podatkov (ZVOP), je:

Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica

Trg svobode 5

2310 Slovenska Bistrica

Telefon: 02/843-02-46

e-mail: info@ric-sb.si

Osebni podatki in namen njihove obdelave

Vaše osebne podatke zbiramo in obdelujemo le, če je to nujno potrebno. S prijavo na e-novice se strinjate, da o vas zbiramo osebne podatke, ki ste nam jih posredovali ob prijavi. Osebni podatki, ki jih zbiramo, so ime, priimek in elektronski naslov.

Če želite oddati povpraševanje ali se prijaviti na seminar/izobraževanje, vas bomo prosili za ime, priimek, elektronski naslov, telefonsko številko in naziv podjetja. Osebne podatke potrebujemo, da lažje stopimo v stik z vami oz. da vam podamo ponudbo na vaše povpraševanje.

Ob oddaji naročila na Spletni tržnici Jemdomace.si se vpišejo in zbirajo ime, priimek, naslov, telefonska števila in elektronski naslov.

RIC Slovenska Bistrica spoštuje vašo zasebnost in je zavezana, da pri zbiranju, hrambi in obdelavi osebnih podatkov ravna skrbno in v skladu z veljavnimi predpisi o varstvu osebnih podatkov. Ker obstajajo v spletnem informacijskem sistemu RIC Slovenska Bistrica določene povezave na druge, zunanje spletne strani, ki niso neposredno vezane na RIC Slovenska Bistrica, ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih straneh.

Da bi preprečili nepooblaščen dostop do pridobljenih podatkov ali njihovo razkritje, ohranili natančnost osebnih podatkov in zagotovili njihovo ustrezno uporabo, uporabljamo ustrezne tehnične in organizacijske postopke za zavarovanje podatkov, ki jih zbiramo. RIC Slovenska Bistrica ne more izključiti morebitne zlorabe podatkov, saj je internet navkljub varnostnim ukrepom in varnostnim komunikacijskim protokolom nepredvidljiv medij. 

Shranjevanje podatkov

Osebne podatke, ki ste nam jih posredovali ob povpraševanju ali prijavi na e-novice/seminar/izobraževanje, hranimo do preklica. Soglasje za obdelavo osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličete. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave podatkov pred preklicem. Vse ostale osebne podatke v okviru pogodbenega sodelovanja hranimo v skladu z veljavno zakonodajo.

Posredovanje osebnih podatkov

Osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam in jih ne bomo javno razkrili, razen potencialnim izbranim pogodbenim partnerjem, katere prav tako zavezuje Splošna uredba EU o varstvu podatkov. Osebnih podatkov ne bomo posredovali v tretjo državo ali organizacijo.

Vaše pravice

V skladu z določili Splošne uredbe EU o varstvu podatkov imate pravico do dostopa do podatkov, ki se nanašajo na vas, pravico do popravka podatkov, pravico do omejitve obdelave, pravico do izbrisa podatkov in pravico do prenosljivosti podatkov.

Katerokoli pravico po Splošni uredbi EU o varstvu podatkov  lahko kadarkoli pisno uveljavite. Pri tem navedite ime, priimek ter elektronski naslov. Zahtevo lahko pošljete na elektronski naslov: info@ric-sb.si ali po pošti RIC Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica.

Če menite, da so kršene vaše pravice o varstvu osebnih podatkov, se lahko pritožite pristojnemu državnemu organu - Informacijskemu pooblaščencu.

Več
09.08.2018
07.08.2018
07.08.2018
02.07.2018
Ric © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.