logo Stran je v izdelavi!

PODALJŠAN ROK - Natečaj za NAJ SPOMINEK, DOŽIVETJE, KULINARIČNO JED V SLOVENSKI BISTRICI

Obveščamo vas, da smo podaljšali rok za NATEČAJ ZA 'NAJ SPOMINEK, DOŽIVETJE, TRADICIONALNO JED V SLOVENSKI BISTRICI', in sicer do srede, 31. 7. 2019.

ROK IN NAČIN ODDAJE PRIJAV

Prijavnica je do izteka roka za oddajo prijav dosegljiva v elektronski obliki na spletni strani RIC Slovenska Bistrica: https://www.ric.sb.si. Zainteresirani prijavitelji pa jo lahko v času uradnih ur dvignejo tudi v pisarni TIC-a, Trg svobode 17,  2310 Slovenska Bistrica.

Prijavo je potrebno oddati v zaprti kuverti ali drugi ustrezni embalaži, na katero je treba zapisati: «Natečaj za »NAJ SPOMINEK, DOŽIVETJE, KULINARIČNI MENI V SLOVENSKI BISTRICI«. Popolna prijava mora vsebovati izdelek (spominek, vzorec, fotografijo, opis), izpolnjen obrazec  »Prijava na natečaj Inspiracija za kategorijo A/B/C« in podpisano Izjavo o izpolnjevanju pogojev za sodelovanje na natečaju.

Prijave lahko oddate osebno na RIC Slovenska Bistrica in na TIC Slovenska Bistrica, vsak delovni dan v času uradnih ur ali priporočeno po pošti na naslov: RIC Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica.

Rok za oddajo predlogov je najkasneje do 31. 7. 2019. Strokovna ocenjevalna komisija bo vse popolne vloge, ki bodo prispele v predpisanem roku, ocenila in o izboru obvestila prijavitelje ter rezultate javno objavila.

Več o natečaju in prijavne obrazce najdete TUKAJ!

Več
22.09.2023
15.09.2023
07.09.2023
31.08.2023
RIC © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.